De ultieme beursbeleving

Wij creëren geen beursstand. Wij creëren een beursbeleving. We brengen jouw verhaal tot leven in een beurspresentatie, zodat jij met een gerust hart je relaties kunt ontvangen, nieuwste innovaties kunt presenteren of... wat je doel ook is!

Van A tot Z

Artica verzorgt het gehele beurstraject, van een eerste gesprek en ideeën uitwisselen tot standontwerp, productie en realisatie op locatie. Onze eigen 3D-ontwerpers, grafisch ontwerpers, tekenaars, project managers en montagemedewerkers zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld is, zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Video in de stand? Projection mapping? Belichting? Samen met onze partners verzorgen we de complete standbeleving. Waar de beurs ook plaatsvindt. En hoe klein of groot de stand ook is.

Het traject

Hoewel elke stand en elke beurs anders is, is het traject in hoofdlijnen hetzelfde. Na een of meerdere gesprekken waarin we bepalen dat een beursstand inderdaad het beste middel is om jouw doel/doelgroep en boodschap te bereiken, gaan onze ontwerpers aan de slag met schetsen. Deze schetsen worden definitieve ontwerpen nadat we het met jou hebben doorgesproken. In onze werkplaats gaan we vervolgens aan de slag met het produceren van de stand. We zorgen ervoor dat alles voor aanvang is geproduceerd én opgebouwd op locatie. Na de beurs bouwen wij alles weer af en slaan we de stand op. Naast de beursstand verzorgen wij desgewenst ook communicatie rondom de beurs, zoals online activatie of een beurscampagne.

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over de ultieme beursbeleving? Ben jij benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijken onderstaande cases of neem contact op met Rick Wilbers, per e-mail via rws@artica.nl of telefonisch via 0541-680666.

Cases

Case Nedap       Case Kingspan