De vetste creatieve stage!

Wil jij stage lopen bij een toonaangevend bureau? Wil je vanaf je eerste stageweek meewerken aan uiteenlopende projecten voor de tofste klanten? Lees dan maar heel gauw verder. Want… vanaf februari 2020 zoekt Artica weer creatieve stagiaires!

Als stagiair bij Artica heb je zelf in de hand hoeveel jij je ontwikkelt. Jij bepaalt de doelen en stippelt de route uit om die te bereiken. Wij faciliteren wat je daarvoor nodig hebt. We zorgen ervoor dat de rijdende trein voorbij komt. En dat hij soms iets langzamer rijdt. Maar jij bent degene die erop moet springen.

JONG TEAM
Werken bij Artica betekent werken in een jong team met collega’s op allerlei verschillende disciplines, van grafisch tot 3D, concept en online. Samen werk je aan opdrachten voor kleine en grote klanten. Van Dancing Bruins tot Grolsch, Hartman, Beemster, Kwekkeboom... you name it!

FLEXIBEL
Natuurlijk ben je gedreven en beheers je de de juiste programma’s. Je gaat altijd voor het beste resultaat. En je vindt het niet erg om daarvoor af en toe wat langer door te werken. Want jij begrijpt dat deadlines er zijn om gehaald te worden.

LAAT JE HOREN!
Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Check gauw welke stage bij jou past en zorg dat jouw reactie voor 1 december binnen is!

Grafisch       Concept        Content en Copy      

Projectmanagement       Standbouw / Werkplaats