Creativiteit hebben we. De rest maken we.

Merkstrategieën, concepten, campagnes, beursbelevingen en zo meer… het zijn ‘slechts’ oplossingen die uit creativiteit volgen. Het idee is altijd leidend. Bij Artica komen creativiteit en oplossingen van eigen bodem. Onze roots liggen in Twente, onze ambities zijn grenzeloos. Alles wat we bedenken kunnen we in eigen beheer produceren en uitvoeren. Wel zo makkelijk en veel sterker ook.

Snappen hóe creativiteit werkt doen we al ruim 40 jaar. Het is voor ons dus geen kunstje maar doordacht doel treffen. We staan voor onze kennis en kunde. Kijken graag in het hoofd van opdrachtgevers. Stellen eerst vragen en laten dán pas onze karakters en expertises spreken.

Bekijk onze werkwijze

Uiteenlopende expertises. Eén doel.

Wat met creativiteit begint pakken we met verschillende disciplines op. Elke case staat weer anders in z’n kracht en dat vraagt om wisselende expertises. Die vraag kunnen we áltijd beantwoorden. Hier een greep uit wat we kunnen.

 • Strategisch

  Een succesvol merk of product is een opeenvolging van logische stappen en keuzes. Maar wat is logisch en welke keuze is de juiste? Wij zorgen ervoor dat jouw knowhow en onze inzichten elkaar vinden in een slimme aanvliegroute.

  Lees verder

 • Activatie

  Mooie merken staan niet stil. Die zetten je in beweging. Roepen op tot een actie. Of zich dat nou vertaalt naar aanvragen, aankopen of brand ambassadors. Van Facebook-campagnes tot beursactie of ouderwets zegeltjes sparen. Daarvoor steken we graag onze handen uit jouw mouwen.

  Lees verder

 • Merkcreatie

  Hoe maak je van een goed idee een kloppend verhaal? Inclusief passende tone-of-voice en look-and-feel? Door te bouwen vanuit een scherpe conceptgedachte. Door te toetsen of die overeind blijft, in welke mogelijke doorvertaling dan ook. 

  Lees verder

 • Grafisch

  Een sterke, eigen merkidentiteit vraagt om een onderscheidende visuele stijl. Een markante signatuur. Waar we in de jaren zeventig begonnen met huisstijlen en advertentiegrids, zijn daar nu toepassingen voor online, social en apps bijgekomen.

  Lees verder

 • 3D

  Een goed idee is universeel, middelenonafhankelijk in te zetten en niet beperkt door vorm. In onze werkplaats ontwikkelen we uiteenlopende driedimensionale promotiemiddelen. Denk aan beursstands, displays… eigenlijk alles dat communicatief sterk z’n mannetje moet staan.

  Lees verder

 • Interactief

  Een goed huis is ook welkom ingericht. Naast een solide voordeur – een vindbare en representatieve homepage – bieden online video en social media legio kansen om van bezoekers liefhebbers te maken. Om het ‘huis’ plat te willen lopen.

  Lees verder

Wat we maken

Van fast moving consumer goods tot aan industrie en high tech. Van regio branding tot aan smart energy. Wij mogen voor internationale merken en cases werken. Tot ons plezier vaak jarenlang. Met onze creativiteit kunnen we dan blijvend verschil maken. Waar dat 'm dan in zit? Duik hier ons portfolio in en kom weer fris boven, of neem contact met ons op.

Hier laten wij onze creativiteit op los.

Ondertussen bij Artica...

We zijn altijd lekker druk met mooie dingen maken. Daar laten we je graag van meesnoepen. Vandaar deze snackable updates. Ook lekker. De echte fans weten ons op Facebook te vinden. Wil je meer dan ons alleen bijbenen? Duik dan in ons portfolio.

Artica is één bureau met vele gezichten. Creatieve denkers, doeners, planners… Diversiteit vinden we net zo belangrijk als plezier. Work hard, play hard… zo willen we samen groeien.

Over ons

Bel, mail of laat ons met jou contact opnemen.

1 + 11 =
We vragen u deze vraag te beantwoorden om SPAM te voorkomen. Bijvoorbeeld: Bij 1+3, voer in 4.

Artica

+31 541 680 666
info@artica.nl

Postadres
Postbus 60
7630 AB Ootmarsum (Overijssel)

Bezoekadres
Oldenzaalsestraat 21
7631 CT Ootmarsum (Overijssel)

Productieadres
Eerste stegge 32
7631 AE Ootmarsum (Overijssel)

Copyright © Artica B.V. All rights reserved

Algemene voorwaarden | Privacy verklaring