Interieurbouwer: maak 't terecht as 'n specht

Bij Artica doen we er álles aan om concepten - creatief en innovatief - te laten kloppen. Aan jóu de taak om hier op het gebied van interieurbouw je steentje aan bij te dragen. Omdat steeds meer klanten ons weten te vinden voor interieurbouw en decorwerkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een interieurbouwer. Iemand die zo goed met hout overweg kan als een houtworm, kan werken als een paard en zijn zaakjes terechtmaakt als een specht. Je werkt hierbij aan een groot scala aan projecten. De ene week ben je bezig in onze werkplaats aan de Eerste Stegge. En de week daarop ben je samen met collega's een aantal dagen op locatie voor het opleveren van de stand, het decor of interieur. Als rot in het vak weet jij elke opdracht op een creatieve manier uit te voeren. Je kunt vliegensvlug handelen, voelt je als een vis in het water tussen verschillende gereedschappen, kunt improviseren wanneer dat nodig is en ziet geen beren op de weg.

Maar een interieurbouwer is natuurlijk nooit alleen. Daarom zien we in jou graag de teamplayer die klikt met onze standbouwers, timmermannen, klanten en partners. Bij Artica houden we van collega’s die lekker in hun vel zitten en verantwoordelijkheid durven te nemen.

JOUW FUNCTIE:

+ zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden volgens aangereikte tekeningen
+ zelfstandig uitvoeren van timmer-, interieur-, en decorwerkzaamheden in de werkplaats en op locatie
+ in opdracht opleveren van interieuren en decors op locatie
+ social in overleg en in opdracht van directie aansturen van collega's op te benoemen projecten

OVER JOU:

+ MBO werk/denkniveau in de richting van bouwkunde/interieurbouw

ARTICA BIEDT:

+ een contract voor 39 uur
+ werkplekken verdeeld over de hele wereld
+ eigen verantwoordelijkheid en kick-ass kansen
+ uitdagingen waar je nooit alleen voor staat

Bij Artica geloven we dat creativiteit het verschil maakt. Al meer dan 40 jaar bouwen we zo aan sterke merken met karakter. Met ± 60 collega’s werken we onze slimme ideeën uit naar campagnes, websites, social media strategieën, videoproducties, beurspresentaties en zo meer. Voor merken zoals Grolsch, Chiquita, HEKS’NKAAS® en Vegter's. Maar ook Glasvezel Buitenaf, ForFarmers, Dancing Bruins en Microsoft. Wat het eindresultaat ook moge zijn, het begint bij creatie. En niet te vergeten... de wil om er samen wat van te maken.

LAAT JE HOREN

Heb jij wel oren naar deze functie en denk je dit varkentje wel te kunnen wassen? Ben jij onze interieurbouwer? Laat dan het beest in je los en reageer vóór 16 juni via info@artica.nl.