Ondertussen bij Artica...

We zijn altijd lekker druk met mooie dingen maken. Daar laten we je graag van meesnoepen. Vandaar deze snackable updates. Ook lekker. De echte fans weten ons op Facebook en Instagram te vinden. Wil je meer dan ons alleen bijbenen? Duik dan in ons portfolio.

 

 • Door Thomas Nijhof, digital marketeer

  Digitale marketing… je hebt er vast eens van gehoord. Het zijn alle online activiteiten die jouw bedrijf helpen zichtbaar te zijn, een product te verkopen of leads te genereren. En als je denkt dat het enkel en alleen is voor ‘grote jongens’ met een dikke portemonnee, dan heb je het mis. Ook voor kleinere bedrijven is digitale marketing een handige tool. Hoe je die inzet en hoe het je kan helpen? Ik vertel het je graag!

 • Eindelijk is zondagavond weer Bruinsavond! Bijna anderhalf jaar moest Dancing Bruins in Saasveld de deuren sluiten. Veel te lang natuurlijk en de Twentse jeugd stond te popelen om eindelijk weer eens goed uit te gaan. Afgelopen zondag was het weer zover. Wij vinden dit een mooie gelegenheid om eens terug te blikken op alle mooie content die we pre-corona voor Bruins ontwikkelden.

 • Door Rob Roelofs, projectmanager 

  Dat de coronatijd niet alleen maar ‘slechte’ dingen brengt, is bij Artica al langer duidelijk. We toverden de afgelopen tijd veel nieuwe ideeën, plannen en projecten uit onze hoge hoed. Denk aan de Kuierdeur, Badkamerlodge… en natuurlijk aan OfficeOutside! Die laatste is eigenlijk een beetje mijn kindje. Benieuwd naar de totstandkoming en realisatie van dit toffe tuinkantoor? Lees dan met me mee!

 • Ken jij Los Taqueros al? Dit merk maakt deel uit van moederbedrijf Signature Foods, ook bekend van bijvoorbeeld Heks’nkaas en Johma. Los Taqueros is bedenker en maker van warme hapjes met Mexicaanse swing. Feestelijke hapjes die je makkelijk in de oven kunt opwarmen.

 • Diversiteit op de werkvloer doet ons goed. Maar daar hebben we elkaar voor nodig! Met de campagne Future of Twente zet Artica zich in voor meer vrouwelijk talent in het bedrijfsleven… en daarbuiten. Samen met onze partners willen we een springplank zijn voor vrouwelijk talent in de regio Twente door kansen te creëren op het gebied van opleiding, werk, sport en cultuur. Vandaag is Future of Twente officieel gelanceerd.

 • Door Henk Velthuis, algemeen directeur 

  Het is alweer een jaar geleden dat ik een blog schreef over de bijzondere tijd waarin we zaten. En nog steeds zitten. Ik sloot mijn verhaal af met een gevoel van trots: “Bij Artica zet iedereen zijn of haar schouders eronder en maken we samen het beste van de situatie. Het is onmeunig mooi dat we een team hebben dat er met z’n allen voor gaat.” Nu, een jaar later, kan ik dat alleen nog maar meer benadrukken. ...

 • Door Hilde Holland, projectmanager

  Je kent hem inmiddels vast wel. Die vraag van familie en vrienden over hoe ze bij jou op het werk de coronatijd door weten te komen. Het antwoord op deze vraag is voor mijn kringen extra interessant, omdat ik me begeef in een sector die volledig op z’n gat ligt: (internationale) standbouw. Uitspraken zoals “Voor jou zal er nu vast weinig te doen zijn” en “Het is zeker even afwachten tot alles weer normaal is, of niet?” komen dagelijks voorbij. 

 • Door Lynn Irene, community manager

  Van worstenbrood naar krentenwegge. Van de hectische binnenstad naar het serene platteland. En van een zachte G naar de lange óóó; allemaal onderdelen van de transitie die ik heb meegemaakt gedurende mijn verhuizing van het zuiden naar het oosten. Waarom besloot ik eigenlijk om te switchen van windstreek en daardoor ook van reclamebureau? Ik leg het je graag even uit!

 • Nadat het maanden stil was in de standbouw, krabbelt de sector weer een beetje op. Langzaam maar zeker worden er weer beurzen georganiseerd - natuurlijk op een veilige manier. Eindelijk! En dat merken we ook bij Artica.

 • Je hebt bite away® de laatste maanden misschien al voorbij zien komen. Via tv, social media of online bannering.