De stand voor Ring? Helemaal ons ding!

Veel opdrachten voeren wij samen uit met onze Amerikaanse partner Pinnacle Exhibits. Zo ook de beurspresentatie van Ring afgelopen week op de IFA in Berlijn. Een mooi project waarbij we zij aan zij met de klant optrokken en Ring op alle vlakken een hoog serviceniveau verwachtte… en kreeg!

Ring is een Amerikaans bedrijf dat criminaliteit thuis wil reduceren. Daarvoor heeft ze allerlei producten ontwikkeld op het gebied van beveiliging, zoals video-deurbellen en beveiligingscamera’s. De komende jaren wil het bedrijf vaste voet aan de grond krijgen in Europa. Daarom kon aanwezigheid op de IFA niet ontbreken: ’s werelds meest toonaangevende beurs voor consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Medio juli kwam de aanvraag binnen via Pinnacle. Gezien de korte doorlooptijd van twee maanden - met daarin ook de vakantieperiode - was het een uitdaging om de complete stand op tijd te produceren. Maar wel een mooie uitdaging.

Afstemming op locatie

De stand van Ring symboliseert een moderne woning, waarin alle technieken van het bedrijf mooi worden tentoongesteld. Op onze productielocatie in Ootmarsum produceerden wij de gehele stand. Althans; alles wat we al konden produceren. Veel van de technische oplossingen konden we pas tijdens de opbouw met de klant afstemmen en plaatsen. Want waar precies moesten de camera’s en deurbellen bevestigd worden? Hoe kwamen de schermen het beste tot hun recht? Allemaal zaken die we op locatie bespraken. Net als andere wensen en ideeën van de klant die nog ter plekke ontstonden. De opbouwweek begin september was dus een vrij drukke week waar veel van onze collega’s aanwezig waren. Hard werken… maar een resultaat om door een ringetje te halen!

Service tijdens de beurs

Misschien denk je dat na de opbouw het belangrijkste werk erop zit. Maar niets is minder waar! Ook tijdens de beurs is er een collega van ons aanwezig als service medewerker. Veel klanten vinden het prettig als ze zich volledig kunnen focussen op de beurs zelf en zich niet hoeven bezighouden met randzaken. Wij zorgen voor de opstart van de stand, alles rondom licht en techniek en zelfs het legen van de prullenbakken. Moet er een andere presentatie op een scherm? Regelen we! Punaises nodig? Geen probleem. Is de beursdag om, dan kan de klant meteen weg en zorgen wij voor het afsluiten van de stand.

En in de avonduren? Dan trekken we ook regelmatig op met de klant. Eten, een drankje, naar een feestje. Je leert elkaar goed kennen tijdens zo’n week. Gezellig natuurlijk. Maar ook belangrijk. Zodat we volgend jaar de klant nog beter kunnen bedienen.