Infotruck voor de TZA

Hoe breng je technologie in de zorg dichterbij de professionals die ermee moeten werken? Dat was de vraag van onze partner Technologie en Zorgacademie (TZA). Wij dachten mee en adviseerden om de technologie letterlijk naar de mensen toe te rijden!

We stelden onze eigen trailer beschikbaar voor de komende jaren én ontwierpen een compleet ingerichte instructieruimte. Het doel: laten zien wat technologie voor de zorg kan doen. In de infotruck kan TZA vertellen over de toepassing van techniek… maar het is ook - op locatie - direct uit te proberen!

Afgelopen vrijdag werd tijdens de opening van de dependance van de TZA in Almelo de Infotruck in gebruik genomen. Onze eigen chauffeurs zorgen dat de truck de komende twee jaar te zien is op open dagen, trainingen en themaweken. In eerste instantie in Twente en de Achterhoek… maar wie weet in de toekomst wel door het hele land.

Met het ontwikkelen van de Infotruck zetten TZA en Artica zich in voor het samenbrengen van technologie én professionals. Een belangrijke stap in de toekomst van de zorg!