Nederlandse huisvrouw loopt warm voor Kwekkeboom, HEKS’NKAAS® en Vivera

De Libelle Zomerweken zijn in zicht. En we zijn dan ook druk bezig met de bouw van diverse standconcepten. Die verklappen we nog niet. Maar wel blikken we even terug. Begin dit jaar zorgden we namelijk ook al voor mooie concepten op de Huishoudbeurs (februari 2016). Voor Kwekkeboom, HEKS’NKAAS® en Vivera presenteerden we drie concepten, allemaal met de focus op proeven is geloven. Onze standconcepten leverden een hoop interactie met de bezoeker op. Als slagroom op de taart waren er bij zowel HEKS’NKAAS® als Vivera ook nog eens mooie aanbiedingen om direct in de tas mee te nemen.

Stand Huishoudbeurs Kwekkeboom

Activatie Huishoudbeurs Spel

Krokant Bitterbal en Kroket stand Huishoudbeurs

Op de stand van Kwekkeboom creëerden we het ‘Kwekkeboom Oven-Kro-Kans-Spel'. Bezoekers triggerden we al in het gangpad met vragen. Gaf je als voorbijganger een goed antwoord? Dan mocht je op de knop drukken en maakte je kans op één van de prijzen uit de Kwekkeboom-ovens.

En ója… wel heel mooi meegenomen: de stands voor deze drie klanten van ons stonden per toeval álle drie in dezelfde hoek. Er was sprake van een soort 'bezoekers-verkeersinfarct'. Het deed ons hart extra hard kloppen van opwinding en nog steeds kijken we terug op een geweldige beurs. En nu zinderen we dan ook van spanning voor de start van de Libelle Zomerweek aanstaande maandag! Wordt vervolgd…

 

Stand HEKS'NKAAS

Stand Vivera