Onze standbouwers in corona-tijd

Een van de expertises van Artica is standbouw. Vanuit onze studio creëren we het concept en het ontwerp. En vanuit onze werkplaats maken we de technische tekeningen en produceren we alle onderdelen om de stand vervolgens op locatie op te bouwen. In binnen- én buitenland. Half februari veranderde dit. Beurs na beurs werd afgelast door het coronavirus. Het werk viel stil. Maar wij niet!

Wat doe je als al je vaste werk opeens wegvalt? Wij keken rond in ons netwerk. Na heel wat telefoontjes konden ál onze twintig jongens van de werkplaats aan de slag bij andere bedrijven. Heel bijzonder! We kregen van een aantal partijen zelfs het aanbod om bij hen te komen werken.

Waar onze werkplaats boys de afgelopen weken dan te vinden waren? Door de hele regio! Zo gingen we aan de slag bij een grote renovatie van een woning…

Waren we te vinden bij het klooster in Vasse voor het nodige sloop-, graaf- en timmerwerk…

Bouwden we aan de kantoorinrichting - ontworpen door onze eigen Querine -  van Lednovate…

En werkten we ook in onze werkplaats door. Martijn (hoofd werkplaats), Okan en Henk (werkvoorbereiders) zijn - ondanks het coronavirus - bezig met lopende klussen. Natuurlijk wel op de gepaste afstand van 1,5 meter!

Het zijn gekke tijden, maar we zorgen er met z’n allen voor dat we veilig blijven timmeren, schilderen, schuren, zagen, slopen en bouwen… waar dan ook!