Primeur: de eerste Kuierdeur!

Twee weken geleden plaatsten we op onze social media een preview van onze eigen bedachte Kuierdeur: een deur voor zorginstellingen zodat bezoekers veilig kunnen kletsen met bewoners die in quarantaine zitten. Onze inbox ontplofte! De interesse om de deur te testen was groot. Vandaag plaatsten we ons eerste prototype. Een bijzonder mooi moment!

Vanochtend vroeg ‘openden’ we officieel de eerste deur bij De Citadel van Aveleijn in Oldenzaal. Wij bedachten, bouwden en plaatsten de deur, onze klant TZA zorgde voor de intercom. Deze eerste variant geven we samen met TZA cadeau aan de woonvoorziening. De bewoners van De Citadel - die al sinds 13 maart in quarantaine zitten - kunnen na zeven weken eindelijk weer 'offline' bijkletsen met familie en vrienden. Veilig en vertrouwd!

De Kuierdeur past in elk bestaand deurkozijn. Je kunt elkaar zien door het plexiglas en een intercom zorgt ervoor dat je makkelijk met elkaar kunt praten. Dat de behoefte aan dit contact groot is blijkt uit alle aanvragen die we inmiddels hebben gekregen. 

Zie jij dat kuier’n ook wel zitten? Of wil ‘m aan iemand cadeau doen? Dat kan! Doe een belletje naar 0541 680 666 of mail naar rkr@artica.nl.