Van animatie tot storytelling

 

 

ForFarmers gaat naar de beurs! Van coöperatie naar beursgenoteerde onderneming. Om de leden en achterban te herinneren aan de stappen die hiervoor genomen zijn, maakten wij in samenwerking met Studio MAD een animatievideo.

Afbeelding schetsen reclame bureau Twente

Reclamebureau marketing schetsen ForFarmers

ForFarmers heeft haar leden altijd goed geïnformeerd over de stappen die tot de beursgang leidden. Toch merkten zij dat niet alle leden en boeren even goed thuis waren in de financiële wereld van aandelen en koersen. Wij werden gevraagd om een toegankelijke oplossing te verzinnen voor dit probleem, om ervoor te zorgen dat alle betrokkenen met gepaste trots de beursgang tegemoet zouden zien. Het verhaal en de animatie vloeiden hier vervolgens uit voort. Boeren met ambitie!

 

Update 24 mei 2016:
Op 24 mei 2016 was het dan zover. ForFarmers is officieel een beursgenoteerd bedrijf geworden! Om het personeel en de betrokkenen te laten zien hoe de directie ondanks alle groei nog altijd ‘lekker gewoon’ is gebleven, maakten we een video van hun ritje naar het beursplein. Van ieder bedrijf dat voor het eerst de beurs op gaat, krijgt de CEO van het bedrijf een moment om op de gong in de beurshal te slaan. Dit moment wordt dan live uitgezonden op RTL Z. Onze video werd gebruikt om aan het personeel te tonen, voordat ze het ‘gongmoment’ te zien kregen.  ForFarmers, gefeliciteerd met de beursgang!