Website Morskieft

Voor Frank Morskieft "De Twentsche Makelaar" hebben we een website ontwikkeld welke een compleet, maar zeker ook overzichtelijk woningaanbod biedt van Morskieft. Niet alleen worden huizen en panden op sfeervolle wijze gepresenteerd, ook wordt er met de website een goede indruk gegeven van Twente en de plaatsen waarin Morskieft werkzaam is.

Persoonlijke touch
Van sfeervolle weergave van de huizen, tot aan specifieke plaatsinformatie om de doelgroep dichter bij Twente te laten komen. Daarbij wordt de mogelijkheid geboden voor de verkopende partij, online meer te vertellen over de prettige omgeving in en rondom het te verkopen huis. Verkopen van woningen is hetgeen Morskieft doet, maar de persoonlijke touch van bewoners zorgt ervoor dat er nog meer gevoel ontstaat bij de woningen.

Geavanceerde koppeling
Door een koppeling met Realworks (Systeem waar we huizen invoeren) is het aanbod op de website altijd up-to-date. Niet meer huizen dubbel invoeren in verschillende systemen, maar alles gecentraliseerd. Hierdoor kan Morskieft zich nog meer richten op waar ze goed in zijn, namelijk; aankopen, verkopen en het taxeren van woningen. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de website van "De Twentsche Makelaar"