Vacature: 3D-designer

Bij Artica doen we er álles aan om sterke merken te maken en bewaken. Offline en online. In 2D, 3D en 4D. De beurzen zijn weer in volle gang en bedrijven weten ons te vinden voor allerlei toffe projecten in de vorm van activaties, displays , beursstands, (musea-)exposities en interieur. Daarom zoeken wij versterking in het 3D-team! 

 

3D-DESIGN VAN A TOT Z!

Durf jij vanuit een andere hoek te kijken? En denk je niet in hokjes? Dan zoeken we jou! Hoe groot, klein, smal, breed of ongewoon  de ruimte ook is waarmee je moet werken, jij laat je niet afremmen. Want een goed ontwerp is universeel en niet beperkt door vorm. En een goed idee, daar kom je vaak samen op. Samen met onze creatieven bedenk, visualiseer en ontwerp jij uiteenlopende driedimensionale concepten voor een scala aan klanten. Denk aan een beursstand voor Microsoft, displays voor Grolsch en exposities voor Het Rode Kruis. Vervolgens vertalen onze werkvoorbereiders jouw ontwerp door naar een werktekening zodat onze collega’s in de productie ermee aan de slag kunnen. Natuurlijk kijk jij vanaf de zijlijn mee ter controle. 3D-design van A tot Z dus! 
 
JOUW FUNCTIE:

+ creëren, visualiseren en ontwerpen van ruimtelijke concepten voor o.a. bedrijven en beursstands
+ doorvertalen van briefingen van de klant naar een concreet voorstel
+ presenteren van je eigen werk 
+ werken met strakke deadlines 
+ zelfstandig aan de slag gaan, maar ook werken in teamverband 

OVER JOU:

+ je hebt minimaal HBO werk/denkniveau, bijvoorbeeld in de richting van (industrieel) ontwerp of ruimtelijke vormgeving
+ je hebt ervaring met de volgende ontwerpsoftware: VectorWorks, Keyshot, SketchUp, Photoshop, Illustrator en Indesign
+ je weet vorm en functie samen te smelten
+ je bent klantgericht en denkt in oplossingen
+ je weet een ontwerpproces gestructureerd uit te zetten
+ je gaat altijd voor een doordacht en praktisch ontwerp 
+ je bent op de hoogte van de laatste trends op het gebied van interieurdesign en standbouw, en je volgt nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied 
 
ARTICA BIEDT:

+ een contract voor 32-39 uur
+ eigen verantwoordelijkheid en kick-ass kansen
+ uitdagingen waar je nooit alleen voor staat

Bij Artica geloven we dat creativiteit het verschil maakt. Al 45 jaar bouwen we zo aan sterke merken met karakter. Met ±65 collega’s vertalen we onze slimme ideeën door in campagnes, websites, social media strategieën, videoproducties, beurspresentaties en zo meer. Voor merken zoals Grolsch, HEKS’NKAAS®, DELTA Fiber Netwerk, ForFarmers, Zuivelhoeve, De Groene Weg en Bite Away. Wat het eindresultaat ook moge zijn, het begint bij creatie. En niet te vergeten... de wil om er samen wat van te maken.

LAAT JE HOREN

Heb jij je (digitale) tekengerei al klaarliggen om een showstoppend concept te ontwikkelen? En kun jij wel vorm geven aan deze functie? Reageer dan vóór maandag 14 maart via werken@artica.nl. 


Naast deze vacature ontmoeten wij ook altijd graag stagiairs en afstudeerders. Voel je dus welkom om te reageren als je denkt op een andere manier van waarde te kunnen zijn voor ons (3D) team!