Vacature: chauffeur

Reis jij voor artica europa door?

Betaald worden om een jaar lang kriskras Europa door te reizen? Elke dag in een andere stad wakker worden? Van Parijs naar Lissabon en van Kopenhagen naar Dublin? Lees gauw verder!

Voor een roadshow van onze klant Forbo zoeken wij een chauffeur die onze trailer elke dag naar een nieuwe locatie rijdt. En dan bedoelen we niet van Amsterdam naar Eindhoven en door naar Groningen. Nee, het echte werk! Letterlijk door heel Europa. De ene week ben je een aantal dagen in Milaan, een andere week rijd je van Liverpool naar Belfast en Dublin. Af en toe kom je terug naar Nederland om vervolgens weer door te reizen.

WAT WE VAN JOU VERWACHTEN:

+ Je bent in het bezit van een vrachtwagenrijbewijs (CE en code 95).
+ Je bent ongeveer een jaar beschikbaar, vanaf 28 augustus 2021 tot en met juni 2022.
+ Je zorgt er 5 dagen per week voor dat onze truck van A naar B komt. De andere dagen (en overdag tussendoor) ben je vrij.
+ Je bent zelfstandig en ‘kent de weg’ in Europa. Wat betreft route, tolwegen, grensovergangen, etc.
+ Je bent proactief en representatief wat betreft het gereedmaken en opbouwen van een show-trailer

OVER JOU:
Net afgestudeerd, toe aan iets anders of juist gepensioneerd? Alleen of met zijn tweëen? Het profiel maakt ons niet uit. Iedereen die zin heeft om een jaar lekker te touren en wat van Europa te zien mag zich bij ons melden! Als je maar in het bezit bent van een vrachtwagenrijbewijs en vrij bent om een jaar onderweg te zijn.

ARTICA BIEDT:
+ Een contract voor bepaalde tijd (verwachting is 10 maanden, bij succes is verlenging wellicht mogelijk)
+ Een eigen truck
+ Een geweldige baan vol vrijheid
+ Betaald Europa doorreizen

OVER ARTICA

Bij Artica geloven we dat creativiteit het verschil maakt. Al 45 jaar bouwen we zo aan sterke merken met karakter. Met ± 60 collega’s vertalen we onze slimme ideeën door in campagnes, websites, social media strategieën, videoproducties, beurspresentaties en zo meer. Voor merken zoals Grolsch, HEKS’NKAAS®, DELTA Fiber Netwerk, ForFarmers, Zuivelhoeve, De Groene Weg en Bite Away. Wat het eindresultaat ook moge zijn, het begint bij creatie. En niet te vergeten... de wil om er samen wat van te maken. LAAT JE HOREN Iets voor jou? Of wil je meer weten? Neem dan snel contact met ons op, telefonisch via 0541-680666 of per mail via info@artica.nl. ===