Vacature: content creator

Bij Artica doen we er álles aan om sterke merken te maken en bewaken. Offline én online. Omdat de vraag naar onze expertise op het gebied van social media en online content blijft groeien, zoeken wij per direct uitbreiding van ons online team.

HÉ JIJ, CONTENT CREATOR!

Jij ziet in elke gebeurtenis een social media post. Je weet doelen en merkwaarden door te vertalen naar ijzersterke content in woord en beeld. Als het nodig is ben je vliegensvlug en flexibel, om het volgende moment juist de tijd te nemen om een blogartikel uit te werken. Je monitort altijd hoe jouw content presteert, stuurt bij waar nodig en zet advertenties aan voor een extra boost. Doe je dat dan alleen? Zeker niet! We zien in jou graag de teamplayer die klikt met creatieven, klanten en partners. Bij Artica houden we van collega’s die lekker in hun vel zitten en verantwoordelijkheid durven te nemen. We weten elkaar én onze klanten altijd te vinden!

JOUW FUNCTIE:

+ volledig beheer van social media projecten
+ contentcreatie (in zowel tekst als beeld)
+ meedenken over social media strategie
+ klantcontact
+ social media advertising
+ content monitoring

OVER JOU:

+ HBO werk/denkniveau in de richting van communicatie of (online) marketing
+ enkele jaren werkervaring als social media marketeer, content creator of online marketeer
+ sterk en snel in woord en geschrift (Nederlands en het liefst ook Engels)
+ bekend met de advertentiekanalen en mogelijkheden via social media
+ altijd op de hoogte van alle updates rondom de verschillende social media platforms
+ ervaring met de ontwikkeling van (bewegend) beeld is een pré
+ #sociaal #klantgericht #zelfstandig #besluitvaardig #flexibel #influencer

ARTICA BIEDT:

+ een contract voor 32-39 uur
+ eigen verantwoordelijkheid en kick-ass kansen
+ uitdagingen waar je nooit alleen voor staat

Bij Artica geloven we dat creativiteit het verschil maakt. Al 45 jaar bouwen we zo aan sterke merken met karakter. Met ± 60 collega’s vertalen we onze slimme ideeën door in campagnes, websites, social media strategieën, videoproducties, beurspresentaties en zo meer. Voor merken zoals Grolsch, HEKS’NKAAS®, Delta Fiber Netwerk, ForFarmers, Zuivelhoeve, De Groene Weg en Bite Away. Wat het eindresultaat ook moge zijn, het begint bij creatie. En niet te vergeten... de wil om er samen wat van te maken.

LAAT JE HOREN

Heb jij wel oren naar deze functie? En ben jij de aanvulling die wij zoeken in ons team? Reageer dan vóór 23 juni via info@artica.nl.

Naast deze vacature ontmoeten wij ook altijd graag stagiairs en afstudeerders. Zo zoeken we op dit moment bijvoorbeeld een stagiair content creator. Dus wees welkom om te reageren als je op een andere manier van waarde kunt zijn voor ons online team!