Vacature: contentspecialist

Bij Artica doen we er álles aan om sterke merken te maken en bewaken. Offline én online. Omdat de vraag naar onze expertise op het gebied van social media en online content blijft groeien, zoeken wij per direct uitbreiding voor een specifiek project.

HÉ JIJ, CONTENTSPECIALIST!

Jij ziet in elke gebeurtenis een social media post. Jij weet dat wat vandaag gebeurt, morgen alweer oud nieuws kan zijn. Daarom ben je als het nodig is vliegensvlug en flexibel, om het volgende moment juist de tijd te nemen om een post of artikel uit te werken. Je monitort altijd hoe jouw content presteert en stuurt bij waar nodig. Doe je dat dan alleen? Zeker niet! We zien in jou graag de teamplayer die klikt met creatieven, klanten en partners. Bij Artica houden we van collega’s die lekker in hun vel zitten en verantwoordelijkheid durven te nemen. We weten elkaar én onze klanten altijd te vinden!

JOUW FUNCTIE:

+ beheren van één grote social media klus en waar nodig bijspringen op andere content projecten
+ contentcreatie (in zowel tekst als beeld)
+ meedenken over social media strategie
+ klantcontact
+ social media advertising
+ content/social monitoring

OVER JOU:

+ HBO werk/denkniveau in de richting van communicatie of (online) marketing
+ ervaring als content creator of social specialist is een pré maar geen must
+ sterk en snel in woord en geschrift (Nederlands)
+ bekend met de advertentiekanalen en mogelijkheden via social media
+ altijd op de hoogte van alle updates rondom de verschillende social media platforms
+ ervaring met de ontwikkeling van (bewegend) beeld is een pré
+ #sociaal #klantgericht #zelfstandig #besluitvaardig #flexibel #influencer

ARTICA BIEDT:

+ een contract voor 32-39 uur
+ eigen verantwoordelijkheid en kick-ass kansen
+ uitdagingen waar je nooit alleen voor staat

Bij Artica geloven we dat creativiteit het verschil maakt. Al 45 jaar bouwen we zo aan sterke merken met karakter. Met ± 65 collega’s vertalen we onze slimme ideeën door in campagnes, websites, social media strategieën, videoproducties, beurspresentaties en zo meer. Voor merken zoals Grolsch, HEKS’NKAAS®, DELTA Fiber Netwerk, ForFarmers, Zuivelhoeve, De Groene Weg en Bite Away. Wat het eindresultaat ook moge zijn, het begint bij creatie. En niet te vergeten... de wil om er samen wat van te maken.

LAAT JE HOREN

Heb jij wel oren naar deze functie? En ben jij de aanvulling die wij zoeken in ons online team? Reageer dan vóór 30 november via info@artica.nl. Naast deze vacature ontmoeten wij ook altijd graag stagiairs en afstudeerders. Wees welkom om te reageren als je op een andere manier van waarde kunt zijn voor ons online team!