Vacature: Online marketeer

Bij Artica doen we er alles aan om merken te laten groeien. Offline…maar ook zéker online. Met een sterke strategie, social content, advertentiecampagnes, Google Ads en zoekwoordenoptimalisatie zorgen wij ervoor dat onze klanten hun doelen en doelgroepen bereiken. En omdat de vraag daar naar steeds groter wordt, zoekt ons online team versterking! Ben jij de online marketeer die wij zoeken?

Als online marketeer adviseer je opdrachtgevers over alle facetten van digitale marketing én weet je als geen ander om te gaan met zoekmachine-optimalisatie, online adverteren (Google Ads en via de social kanalen) en Google Tag Manager. Statistieken en het analyseren van campagnes en websites zijn jouw ding. Als geen ander weet jij deze stats door te vertalen naar een gedegen advies. Je draait graag aan de knoppen voor het hoogst haalbare resultaat en weet het budget van onze opdrachtgevers optimaal in te zetten.

De focus in deze functie ligt op het zelfstandig opzetten en draaien van Google Ads en social advertentiecampagnes. Maar je houdt je ook bezig met het content beheer van websites, online campagnes en het adviseren van klanten. Digitale marketing kent voor jou geen geheimen!

JIJ HEBT

+ een HBO-werk- en denkniveau richting marketing, communicatie en/of (online) media
+ ervaring als online marketeer en brede kennis op het gebied van o.a. SEO, SEA, Google Analytics, Facebook Business Manager, verschillende social media kanalen en CMS-systemen
+ uitstekende communicatieve eigenschappen in woord en geschrift
+ een sterk analytisch vermogen en weet de data door te vertalen naar een optimaal advies richting de opdrachtgevers
+ de juiste ervaring om een zoekwoordenonderzoek te doen en ook om zelfstandig advertentiecampagnes op te zetten en te optimaliseren
+ een 100% match met de hashtags #resultaatgericht #creatief #klantgericht #besluitvaardig #flexibel #leergierig

WIJ BIEDEN

+ ruimte voor ontwikkeling en groei naar eigen smaak
+ eigen verantwoordelijkheid en kick-ass kansen
+ uitdagingen waar je nooit alleen voor staat
+ een leuk team, feestjes die zo goed zijn dat je ze volgende dag vergeten bent en véél snoep

OVER ARTICA

Bij Artica geloven we dat creativiteit het verschil maakt. Al meer dan 40 jaar bouwen we zo aan sterke merken met karakter. Met ± 60 collega’s werken we onze slimme ideeën uit naar (social media) campagnes, websites, videoproducties, beurspresentaties en zo meer. Voor merken zoals Grolsch, De Groene Weg, Zuivelhoeve, HEKS’NKAAS® en Hartman. Maar ook Tyco, Kingspan, Microsoft en SigSauer. Wat het eindresultaat ook moge zijn, het begint bij creatie. En niet te vergeten... de wil om er samen wat van te maken.

LAAT JE HOREN

Ben jij altijd online? Denk je in hashtags? En kun je de laatste ontwikkelingen van Google en Facebook dromen? Reageer dan vóór maandag 14 september via info@artica.nl.