Vacature: Projectmanager

Bij Artica doen we er álles aan om sterke merken te maken en bewaken. Offline én online. Aan jóu de taak om dat te vertalen naar resultaat voor onze klanten. Voor een tijdelijk, groot project zoeken we een projectmanager. Idealiter ben je een duizendpoot. Een spin in het web. Iemand die kan doorbuffelen, die alles vliegensvlug oppakt en zich als een vis in het water voelt wanneer het druk is.

Maar… een bezige bij is natuurlijk nooit alleen. Daarom zien we in jou graag de teamplayer die klikt met creatieven, partners en leveranciers. Bij Artica houden we van collega’s die lekker in hun vel zitten en verantwoordelijkheid durven te nemen. Jouw functie voor dit specifieke project draait om campagne-begeleiding van a tot z. Het coördineren van campagnes, controleren van creatieve uitingen, plannen van drukwerk, direct schakelen met de klant… aan jou om dat allemaal tot een succes te maken!

OVER JOU

+ sterk en snel in woord en geschrift (Nederlands)
+ HBO werk/denkniveau + ervaring met projectmanagement/in de branche is een pré
+ #praktisch #allrounder #aanpakker #resultaatgedreven #klantgericht #besluitvaardig #flexibel

ARTICA BIEDT

+ een contract voor 32-39 uur, in eerste instantie voor een half jaar
+ eigen verantwoordelijkheid en mooie kansen
+ uitdagingen waar je nooit alleen voor staat

OVER ARTICA

Bij Artica geloven we dat creativiteit het verschil maakt. Al 45 jaar bouwen we zo aan sterke merken met karakter. Met ± 60 collega’s vertalen we onze slimme ideeën door in campagnes, websites, social media strategieën, videoproducties, beurspresentaties en zo meer. Voor merken zoals Grolsch, HEKS’NKAAS®, DELTA Fiber Netwerk, ForFarmers, Zuivelhoeve, De Groene Weg en Bite Away. Wat het eindresultaat ook moge zijn, het begint bij creatie. En niet te vergeten... de wil om er samen wat van te maken.

LAAT JE HOREN

Heb jij wel oren naar deze functie en denk je een goede indruk te maken? Ben jij onze projectmanager? Reageer dan via info@artica.nl.