Kingspan

OPDRACHT

Een nieuw product met betere eigenschappen én voordeliger dan alle vergelijkbare producten op de markt... Dat is wat Kingspan heeft met haar nieuwe QuadCore isolatiepanelen. Aan Artica de vraag om QuadCore internationaal te introduceren, zodat niemand er meer omheen kan.

WERKWIJZE

Wij bedachten een concept met matrusjka's die symbool staan voor alle belangrijkste eigenschappen van de panelen, maar vooral de boodschap: kleiner en beter! “Waarom gaan voor 100 mm, als er meer past in 88 mm?” Juist!

Het concept hebben we uitgerold in een internationale multichannel campagne, met onder andere een nieuwe landinsgpage, online campagne, kantoorinrichting, fysieke poppen, advertenties, mailing...

... en een beursstand. Begin november stond Kingspan op een grote Europese bouwbeurs in Parijs: Batimat. De stand stond compleet in het teken van de revolutionaire QuadCore panelen. Met als dé eyecatcher een robotpresentatie die Artica heeft ontwikkeld. De robot demonstreerde met een vlam van 1600º (!) dat de panelen niet zomaar in de brand vliegen.

RESULTAAT

Een meer dan geslaagde introductie en een ultiem voorbeeld van hoe een concept – middelenonafhankelijk – staat als een huis!