Nedap

Nedap Security Management is gericht op het ontwikkelen van technologische oplossingen die dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker maken. Om deze technieken en kennis te delen, ontwierpen én bouwden we voor de Security in Essen een stand die precies liet zien waar Nedap Security Management voor staat.

 

 

 

Als publiekstrekker pasten we in samenwerking met 100% FAT en Studio MAD projection mapping toe. Met drie beamers (totale opbrengst 30.000 lumen!) projecteerden we speciaal geanimeerde content over Nedap Security Management. De techniek projection mapping maakt het mogelijk op driedimensionale vlakken verschillende content te laten zien, die afwisselend weer samenvloeien tot één beeld. Een boeiend gezicht voor iedere bezoeker. 

Het standontwerp bestond uit zoveel mogelijk pure, onbewerkte materialen zoals hout, metaal en karton. Naast de projection mapping waren er de op diverse demo-units oplossingen van Nedap te zien die geheel in de stand waren geïntegreerd.

 

 

Ook mooi: het open platform van Nedap Security Management (AEOS) viert in 2016 haar 15-jarige jubileum. En daar kon op gedronken worden dankzij écht goede koffie van een gastvrije barista. Of je nou bij de koffiebar, op de tribune of bij één van de vrijstaande zitplekken zat… het was in alle opzichten goed genieten.